Gratis kursus i musikproduktion, mix mm for musikskolens elever

Kurset henvender sig til de elever, der har lyst til at arbejde med egne sange/optagelser/produktion og mix af musik.

Vi kommer både til at arbejde med optagelse og mix af live-instrumenter som fx vokal, guitar og trommer, samt midi, software-synths og trommeprogrammering, og hvad I ellers måtte have af ønsker og behov.

Holdet bliver på max 10 elever, så der bliver tid til hver enkeltes individuelle ønsker og spørgsmål.
    Hvis I har været med før, så er I selvfølgelig velkomne igen, men nye elever vil have første prioritet.

Lektionerne foregår i lokale 006 på Skellet:
    Lektion 1 Torsdag d. 10 Marts kl. 19.00 til 21.00
    Lektion 2 Torsdag d. 24 Marts kl. 19.00 til 21.00
    Lektion 3 Torsdag d. 21 April  kl. 19.00 til 21.00
    Indspilningsdag - Lørdag d. 23. April. Kl. 9.30 til 18.00, med et band, hvor I er med i hele processen, fra start til slut, og lærer om mikrofoner, opsætning, forskellige tilgange til at indspille (live grundspor, dubs, “lagkage-indpilning” m.m.)
    Lektion 4 Mix og mastering - Torsdag d. 5. Maj Kl. 18.30 til 21.30
    Derudover er der mulighed for individuel sparring og vejledning til jeres projekter.

Mvh underviser, Jakob Møller Gundel
    Evt. spørgsmål om kurset, skriv til: JakobGundel@gmail.com

Der er plads til 10 elever på kurset og der er tilmelding efter først-til-mølle-princippet til kontoret på tlf.: 55883920 eller på mail: musikskolen@naestved.dk

Undervisere i dette fag