Gå til hovedindhold

Cello

Celloen er det næst-dybeste instrument i strygerfamilien, og bliver i sammenspil brugt både som melodi- og basinstrument. Celloen har siden barokken været populær, og der er skrevet et utal af stykker for dette smukke instrument.

Indhold

  Celloen er sammen med de andre strygere fundamentet i et symfoniorkester, men den indgår også i mange andre ensembler – også i rytmisk musik. Derfor kommer du aldrig til at mangle nogen at spille sammen med, når du spiller cello.

  Den findes i forskellige størrelser, så man behøver ikke være så gammel, før man kan spille på den. Det er vigtigt, at man har tid og lyst til at øve sig hjemme. Forældre er altid velkomne til at overvære undervisningen, så de kan agere hjælpelærer derhjemme.

  I undervisningen bruger vi tid på at lære at sidde godt og få en god grundteknik. Du kommer nok til at høre mig sige “fødderne i gulvet og ret ryggen!” mange, mange gange. Vi lærer noder fra starten, med let læseligt og børnevenligt undervisningsmateriale. Når du har lært det mest grundlæggende, er du selv med til at vælge hvilke sange du gerne vil spille.

  Går du i 1.-4. kl. – Se mere om StartHold HER

  :

  Undervisere i dette fag

  Gudrun Theodora Sigurdardottir
  Underviser

  Gudrun Theodora (kld. Thea) Sigurdardottir

  Næstved

  Underviser i cello, Næstved strygerne og andet sammenspil

  Telefon: 26561689

  gunnathsello@gmail.com

  Mere om Gudrun Theodora (kld. Thea) Sigurdardottir
  :