Gå til hovedindhold

Musikforskole

Akustiske Musikanter (2.-6. kl.)

Musikskolens akustiske begynder/mellemniveau orkester (akustiske instrumenter = instrumenter, som kan spille uden strøm og ledninger), hvor man virkelig får spillet meget og også bliver god til noder.

Musikdramatik (0.-3. kl.)

Eleverne vil med sang, teaterleg og kostumer indstudere og opføre flere små musikdramatiske forestillinger i løbet af sæsonen.

Musikværksted (1.-2. kl.)

Eleverne prøver alle at spille på klaver, trommesæt, el-bas, ukulele, rytmeinstrumenter, blokfløjte og sang og en til flere af disse instrumenter: violin, tværfløjte, klarinet og harmonika.

Prøv Instrumentet (2. - 5. kl.)

Eleverne prøver tre ud af disse fire instrumenter; tværfløjte, violin, klarinet og harmonika og låner instrumenterne med hjem på skift, så der skal øves derhjemme.

Rytmisk Værksted (0.-3. kl.)

På Rytmisk Værksted får eleverne mulighed for at prøve kræfter med instrumenter som rytmisk klaver (keyboard), el-bas, guitar, trommer, congas og rytmeinstrumenter samt sang i mikrofon.

Rytmisk Bandskole I (Fra 2.-4. kl.)

Rytmisk Bandskole I er et godt begyndertilbud for elever i 2.-4. klasse på de rytmiske instrumenter. Her spiller man sammen med andre instrumenter nærmest fra dag ét.

Rytmisk Bandskole II

Rytmisk bandskole II er et fortsætterhold for elever, der har gået på Rytmisk Bandskole I.

The Hot Nuts

The Hot Nuts er et fortsætterhold for elever, der har gået på Rytmisk Bandskole II

BegynderBrass/BegynderBlæs (Fra 3. kl.)

Begynder brass er holdet til dig som lige er startet i musikskolen.