Gå til hovedindhold

KICK OFF RESIDENCY - Sommeren 2023

Brænder du for scenekunst og er du klar til at tage din passion til nye højder? Så Kickstart din idé med et ophold på Teater Møn!

Indhold

  Dato og tid på de 5 dage i sommeren 2023 kommer hurtigst muligt

  Teater Møn, Klintholm Havnevej 52, 4791 Borre
  Pris: 600 kr.
  Alder: 15+

  Kick Off residensen giver dig mulighed for at skabe og udvikle materiale i naturskønne omgivelser sammen med ligesindede unge på vej mod scenekunstbranchen.

  Du vil både få fysisk og scenisk grundtræning, kunstnerisk sparring og mentoring med professionelle undervisere indenfor teater, dans og ny cirkus.

  I vil blive indkvarteret i smukke tomandsværelser, få opvarmning i dansesalen, udfordre hinandens scenekunst i BlackBOXsalen og spise mad med lokale råvare under træerne i haven.

  Du kan være upcoming danser, musiker, skuespiller, cirkusartist eller fra parkourmiljøet, det eneste krav vi har til dig er at du er vant til at stå på scenen og at du kan arbejde seriøst alene og i gruppe.

  De værker, der bliver produceret i løbet af residensen, har mulighed for at blive præsenteret på kunstfestivalen Art Days i Næstved weekenden efter eller på UNGscenekunst på PavillionK i foråret 2023.

  Hvis ikke du kan deltage i dette års KICK OFF Residency så send en mail til annesofiereumert@gmail.com og få information om det næste residency i sommeren 2023.

  KICK OFF RESIDENCY er et samarbejde mellem Teater Møn, Asterions Hus, Kompagni47 og Næstved Avantgarden. Støttet af KULTURREGION STORSTRØM

  Location: Teater Møn
  Den tidligere Magleby Centralskole på Østmøn har undergået en forandring fra at være en gammel skole til at være et teater og kulturcenter dér ligger midt i den smukke natur ved Møns Klint, Høje Møn og med udsigt over hele sydkysten af øen.

  Teater Møn er et sted for offentlige forestillinger og begivenheder for mønboere og tilrejsende. Det et refugium og et sted for kunstnere og andre, der har et projekt, der kræver ro og fordybelse. Her er rum for forestillinger, koncerter, workshops, camps, middage, livsbegivenheder og overnatninger. Det er et sted, hvor tiden går i stå.
  Læs mere: https://www.teatermoen.com/om-teater-moen

  Undervisningsansvarlige:
  Kompagni47
  Bag Kompagni47 står duoen Sine Krag & Martin Karlshøj som i 3 år har arbejdet sammen om dansen – som koreografer, instruktører og performere.
  Sine Krag er stifter af kompagniet og arbejder med dans, nycirkus og fysisk teater. Med blandingen af urbane bevægelser, udtryk og vilde spring er Sine en divers fysisk performer, som balancerer eksplosiviteten og følsomheden i én krop.
  Martin Karlshøj har sin baggrund i urbane stilarter, men har som professionel danser turneret internationalt med både moderne og urbane kompagnier. Martin arbejder altid nysgerrigt og undersøgende mod unikke og spændende bevægelser.
  Læs mere: https://kompagni47.dk/om-os/

  Asterions Hus
  Asterions hus har eksisteret som teater siden 2003 og har base både på Teater Møn og Teaterøen i København.
  Deres kunstneriske projekt er under evig udvikling og båret af nysgerrighed og trang til at udforske det ukendte og uprøvede. Asterions Hus har produceret et væld af professionelle forestillinger gennem årene og er et anerkendt børne- og ungdomsteater støttet af Statens kunstfond.
  Asterions Hus er især kendt for deres meget fysiske og eksperimenterende for tolkninger af de store fortællinger som spiller i ind og udland.
  Bag Asterions Hus og Teater Møn står ægteparret Tilde Knudsen og Peter Kirk. Der begge er professionelle scenekunstnere, undervisere og instruktører.
  “Vi elsker patos lige så meget som humor. Vi elsker finurlig patina og rå poesi.”
  Tilde Knudsen
  Læs mere: https://www.asterionshus.com/

  Næstved Avantgarden
  Næstved Avantgarden er en utraditionel bygarde. Trommer og blæsere danner grundstammen for en række nycirkus artister og dansere som udtrykker musikkens glæde i krumspring, svingende hofter og skæve karakterer. Sammen danner de en helstøbt oplevelse i gader og stræder. Næstved Avantgarden spiller og optræder i sambaens tegn, hvilket afspejles i de opsigtsvækkende optog, garden laver shows i hele Danmark. Avantgarden bliver ofte brugt i forbindelse med kulturelle og kommunale arrangementer i hjembyen Næstved.

  Bag Næstved Avantgardens artister står skuespiller og instruktør Anne Sofie Reumert.
  Anne Sofie arbejder som professionel freelance skuespiller for bla. Teatret Fyren og Flammen og Paolo Nani teater og har gennem årene spillet turnéforestillinger for børn og voksne i hele Danmark.
  Sideløbende med hendes professionelle virke, har hun sat en stor ære i at udvikle sit teaterpædagogiske arbejde på Næstved Musikskole. Anne Sofie har undervist børn og unge i teater, cirkus og fysisk scenekunst gennem de sidste snart tyve år. Gennem vedholdenhed og hel del hjerteblod har Anne Sofie skabt en fødekæde fra små scenekunst poder til upcoming scenekunstnere på vej ind på de forberedende og videregående scenekunstuddannelser.
  “Anne Sofie Reumert var gennem hele min barndom og teenageår en af årsagerne til, at jeg fik modet til at blive skuespiller. Hun underviste mig i drama, teater og akrobatik og jeg lærte fantastisk meget af hendes legende undervisning. En undervisning, der altid var præget af frihed og improvisation, hvilket er noget jeg har stor glæde af i dag som skuespiller. Hun er et af de mest inspirerende mennesker jeg har mødt, og jeg kan kun anbefale andre at modtage hendes fantastiske undervisning.”
  Clara Rosager - Skuespiller

  Undervisere i dette fag

  Anne Sofie Reumert Knudsen

  Anne Sofie Reumert Knudsen

  Næstved

  Telefon 20656061

  annesofiereumert@gmail.com