Tilbud til avantgardeartister “elite” elever om tværkunstnerisk udveksling!

I et samarbejde mellem Næstved Ungdomsskole, Næstved Musikskole og Kuopio Sirkus i Finland har vi tilrettelagt to udvekslinger, hvor 20 unge fra norden mødes om deres passion for performance.

Tilbud til avantgardeartister “elite” elever om tværkunstnerisk udveksling!

Fra Musikskolen er inviteret 6 seje avantgardeartister, Kuopio kommer med 10 vilde cirkusartister og fra Næstved Ungdomsskole deltager 5 fantastiske dansere. Du vil altså være eksperten indenfor dit felt!

Formålet med udvekslingen er at samle unge på tværs af nordiske lande om deres discipliner – i et miljø centreret omkring læring, udvikling og udfoldelse. I skal både lære med hinanden og af hinanden, udfordres indenfor jeres eget felt og lære nyt om de andres – og så skal I både have rollen som vært og gæst.

Projektet er støttet af NUBF, Næstved Kommune samt de 3 organisationer og det koster derfor kun 500 kr. + lommepenge at deltage i udvekslingen.

Nedenfor kan du se en tidsplan med de aktiviteter du skal være med i, såfremt du vil deltage.

Tidsplan:
    10. februar kl. 19:30 → Infomøde for danske deltagere