Gå til hovedindhold

SOMMERKONCERT – ENDELIG!

Sommerkoncert i Ny Ridehus den 8. juni

Indhold

  Efter en travl jubilæumssæson, hvor Næstved Musikskole har fejret sine 50 år, er der nu endelig en sommerkoncert på vej i Ny Ridehus på Grønnegade.

  De sidste to år har coronaen sat en stopper for afholdelsen af sæsonens store finale. Men i år kan musikskolens elever glæde sig til at optræde med en perlerække af gode numre og musikalske overraskelser.

  Der bliver dejlig musik i forskellige genrer fra Beethoven til Beatles – og publikum vil i et par timer blive godt underholdt af masser af dygtige kor, solister og orkestre i alle aldre. Bl.a. spiller musikskolens store begynderorkester Akustiske Musikanter (som for nylig optrådte på Musikskolernes dag i Tivolis Koncertsal) et par numre, ligesom også Chapean Brass Band, dirigeret af Kristjan Berger og Kenneth Vegeberg og musikskolernes to fokuslinier vil underholde ved koncerten.

  Da musikskolen fyldte 25 år, kunne man høre et stort til lejligheden sammensat orkester spille Bridge Over Troubled Water. Ved 50års jubilæet i år bliver det samme nummer opført – igen under Jørgen Kronbacks ledelse.

  Kom i god tid – Avantgarden underholder på pladsen foran Ny Ridehus en halv times tid, før koncerten begynder.

  Der er gratis adgang til koncerten.

  Koncerten finder sted onsdag d. 8. juni kl. 19 i Ny Ridehus, Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

  Andre arrangementer og koncerter