Gå til hovedindhold

Anne Sofie Reumert Knudsen

Underviser Avantgarden Artisterne og i teater

Indhold

    Jeg er uddannet som skuespiller på School of Stage Arts i Vordingborg. Skolen er den danske skuespiller uddannelse for performance teater. Den har specialiseret sig i, at uddanne skuespillere der både behersker bevægelsens og stemmens kunst, samtidigt med at skuespilleren skal forholde sig kreativt og skabende til rummet omkring sig. Eleverne fra skolen tilegner sig det brede grundlag, som sætter dem i stand til at være idémagere og igangsættere af nye projekter. Skolen er tilknyttet Vordingborgs egnsteater “Cantabile2”.

    Jeg er opvokset i Næstved og som 13 årig blev jeg en del af Næstveds daværende teatermiljø. Jeg var intensivt engageret i tilvejebringelse og udførelse af en lang række amatørteaterforestillinger, musicals, performances både i Næstved Ungdomsskole, Næstved Musikskole og en lang række andre initiativer.

    Efter 9. klasse gennemførte jeg 3 år på FUU (fri ungdomsuddannelse) med sigte på at arbejde mig frem imod at blive professionel skuespiller og instruktør. Jeg har gennem flere år undervist på ungdomsskolen og kulturskolen i drama, akrobatik. Har været med fra starten som instruktør af teater/artist delen i Næstved Avantgarden.

    I øjeblikket er jeg ansat på Det lille Turnéteater – Næstveds egnsteater, som deres ungdomskonsulent og koordinere [KΛLT] – egnsteatrets autonome ungdomsfraktion. Samtidig er jeg med til at producere børne- og ungdomsteater for “Teatret Aspendos” og mit eget teater “BEkendT”.

    Jeg ønsker at fremme scenekunst interessen hos de unge i Næstved, så vi kan etablerer et banebrydende teatermiljø i Næstved og omegn, som vil gøre Næstved kommune til et forbillede inden for ungdomskultur.