Gå til hovedindhold

Jakob Gundel

Underviser i trommer

Indhold

  Jeg startede min musikalske “karriere” som 5 årig, da jeg fik mit første trommesæt (jeg havde forinden drevet mine forældre til vanvid ved at hamre og banke på alting…)
  Jeg var meget glad for at spille (larme) og startede året efter til undervisning på Næstved musikskole, hvor jeg gik indtil jeg var 14 år, hos henholdsvis Verner Roland og Jens Ulrik.

  Herefter stod den mest på Rock og Heavy Metal de følgende år, hvor jeg bl.a. spillede med Crawcell og Withering surface, som jeg også nåede at udgive et par plader med.
  Efter Gymnasiet, hvor jeg i øvrigt fik undervisning af Lars Lundgaard, søgte jeg ind på MGK i Nykøbing Falster, hvor jeg gik fra 1999 til 2002 og blev undervist af Michael Axen, hvilket var en stor åbenbaring ift at udforske alverdens musikgenrer, hvilket bestemt kan anbefales!

  Herefter blev jeg ansat i Næstved Musikskole afd. Fensmark, hvor jeg bl.a. har undervist i trommer, sammenspil og teaterkoncert, hvilket jeg stadig gør i dag, men har udvidet ved også at undervise på Skellet og i Nordvest. Derudover spiller jeg bl.a. trommer i prog rock bandet Black Book Lodge, som jeg ligeledes har produceret og mixet to albums med. Jeg har tidligere også spillet med bl.a. Stella Blackrose og Invocator, samt diverse pop,disco og rock kopibands. Når jeg ikke spiller trommer eller underviser, bruger jeg det meste af mit tid på den anden side af “glasset” i studiet, hvor jeg indspiller, producerer og mixer for diverse bands i GainFactory.dk. Så mit liv består altså af musik døgnet rundt, hvilket jeg er meget glad for 🙂

  Jeg glæder mig til, at få lov til at hjælpe jer med at blive dygtigere, og finde glæden ved musikken.