Gå til hovedindhold

Marcus Bernack Larsen

Underviser i klaver og klassisk klaver

Indhold

    Jeg er uddannet i klassisk klaver på Syddansk Musikkonservatorium i Odense i 2015 med Christina Bjørkøe som hovedfagslærer og på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København i 2018 med Jens Elvekjær som hovedfagslærer.

    Jeg er født og opvokset i Næstved og har derfor også været tæt knyttet til Næstved Musikskole, hvor jeg har gået til klarinet, guitar og klaver. Selvom min store passion altid har været for den klassiske musik, så har jeg også beskæftiget mig meget med filmmusik, swing-jazz og den ældre rockmusik (specielt 80'erne), hvilket medførte at jeg især er kommet meget på musikskolen i min ungdom, hvor jeg blandt andet spillede med som pianist i big bandet og i egne bands.

    Til daglig er jeg ansat som klaverlærer og akkompagnatør på musikskolen, hvor jeg arbejder to dage om ugen.
    I min undervisning fokuserer jeg meget på, at eleverne hurtigst muligt kan komme i gang med at spille musik i alle forskellige genre, som helst ikke må lyde for meget af bare at være en øvelse for at træne fingrene, men også gerne må klinge godt for øret. Det har for mig resulteret i en stor interesse, for at arrangere klavermusik på alle niveauer, forhåbentlig til lige så stor glæde og gavn for eleverne... 

    Udover at arbejde i musikskolen, så spiller jeg også jævnligt koncerter, både som solist, kammermusiker og akkompagnatør.