Gå til hovedindhold
Sang - Rytmisk
Sang
Soul Patrol

Ulla Britt Simonsen

Underviser i sang, rytmisk sang og kor

Indhold

  Jeg er vokset op med masser af fællessang i stuen. For mig handler musik og fællesskab om at mødes i noget der er større end en selv.

  Jeg har siden jeg var helt lille altid spillet i bands og sat ting i gang, der har haft musikken som omdrejningspunkt. Genremæssig har jeg bevæget mig meget flydende rundt i den rytmiske musik. Jeg skriver, udøver, coacher andre, laver kurser, underviser, arrangerer. For mig hænger det hele sammen. 

  Jeg er uddannet på konservatoriet i ´99. Men hele livet er en uddannelse og jeg har lært allermest af alle de forskellige kunstnere og musikere jeg har arbejdet sammen med undervejs. 
  Der er flere lærere jeg har haft gennem tiden, som har inspireret mig og som har haft stor betydning for, hvor jeg musikalsk er i dag. Det tænker jeg selv over når jeg underviser. De sidste par år har jeg studeret fri vokal improvisation hos den amerikanske sangerinde og skuespiller Rhiannon. Det har bragt mig rundt i verden og jeg opsøger hende stadig og søger inspiration som jeg bruger i mit eget virke som skabende musiker og sanger , men også i min undervisning og i min tilgang til musik generelt. 
  Jeg har spillet musik for de mindste ører med mit band Ulla Abdullas Cocobongoband og jeg skriver ligeledes tekster og musik for et mere voksent publikum i eget navn. 
  Når jeg underviser, er mit største ønske at jeg kan motivere og gøre eleverne nysgerrige og afhængige af musik, som jeg selv er. 
  Det er vigtigt at kunne udtrykke sig og turde bruge sin stemme på alle planer. 
  Dame synger