Gå til hovedindhold

Ulla Britt Simonsen

Underviser i sang, rytmisk sang og kor

Indhold

    Jeg er vokset op med masser af fællessang i stuen. For mig handler musik og fællesskab og at mødes i noget der er større end en selv.

    Jeg har siden jeg var helt lille altid lavet bands og sat ting i gang, der har haft musikken som omdrejningspunkt. Genremæssig er jeg bred og jeg både skriver musik, udøver, coacher andre, laver kurser, underviser, arrangerer. For mig hænger det hele sammen.

    Jeg er uddannet på konservatoriet i ´99. Der er mange lærere jeg har haft gennem tiden, som har inspireret mig og som har haft stor betydning for, hvor jeg musikalsk er i dag. Det tænker jeg selv over når jeg underviser. De sidste par år har jeg studeret fri vokal improvisation hos den amerikanske sangerinde og skuespiller Rhiannon. Det har bragt mig rundt i verden og jeg opsøger hende stadig og lærer en masse som jeg bruger hele tiden både i min undervisning og i min tilgang til musik generelt. Jeg har spillet meget musik for de mindste ører med mit band Ulla Abdullas Cocobongoband. Nu er jeg også begyndt at skrive tekster og musik for et mere voksent publikum.

    Det at få lov at undervise er en gave. Når jeg underviser, er mit største ønske at jeg kan motivere og gøre eleverne nysgerrige og afhængige af musik, som jeg selv er. Jeg synes det er vigtigt at kunne og turde bruge sin stemme på alle planer.