Gå til hovedindhold

Trommer

Trommer er verdens sejeste instrument! Med to stikker i hænderne er trommer og slagtøj et fag, der giver en masse muligheder for at komme ud og spille musik.

Indhold

  Som elev i Næstved Musikskole møder du et stærkt hold af lærere, der kan undervise inden for alle områder af slagtøj. Helt fra triangel i et stort orkester til trommesæt i et rockband og alt der i mellem. Lige fra den første undervisningsgang er du i gang ved de rigtige instrumenter og mulighederne for at spille sammen med andre i alverdens musikgenrer bliver ikke bedre.

  Du kan begynde allerede fra 2. klasse, og i musikskolen har du mulighed for at leje trommesæt og xylofon/marimba. Det eneste du behøver til at starte med, er et par stikker.

  Undervisningen foregår som soloundervisning (begynderundervisning på små hold), og derudover har vi flere forskellige muligheder for at spille sammen med andre, bla. Avantgarden (Næstved), Trommesammenspil for øvede (Næstved), Marimba – og slagtøjsensemble (Fensmark) og mange forskellige bands (alle afdelinger).

  Hos os er din udvikling i fokus lige fra starten, og soloundervisningen giver en unik mulighed for at arbejde med et forløb, der passer til dig. Elementer som puls- og periodefornemmelse, koordination, teknik og musikalitet er fælles for alle læreres undervisning.
  Man er nødt til at øve sig for at blive dygtig til et instrument, gerne. 3-4-5 gange om ugen, hvor man kommer stoffet igennem. I starten måske 10 minutter, senere mere. Forældrene kan hjælpe med at sætte øvningen i system.

  Musikskolen råder over et antal trommesæt som kan lejes.

  Går du i 0.-1. kl. – Se mere om Musikværksted HER
  Går du i 2.-4. kl. – Se mere om Rytmisk Bandskole HER

  Undervisere i dette fag

  Gasem Bendari Pedersen

  Gasem Bendari Pedersen

  Mogenstrup - Brøderup - Fuglebjerg

  Telefon 26711025

  gasemp@hotmail.com

  Jens Ulrik Simonsen

  Jens Ulrik Simonsen

  Næstved

  Telefon 20427992

  jensulrik@stofanet.dk

  Jakob Gundel

  Jakob Gundel

  Næstved - Fensmark - Glumsø - Herlufmagle

  Telefon 26231366

  jakobgundel@gmail.com